Autor: Tanjug

Novi Sad
29.09.2017.
18:27 > 19:13
Specijalni sud u Beogradu osudio je danas na tri godine zatvora odbeglog vlasnika preduzeća "Sloga" iz Kaća Slobodana Šćekića zbog malverzacija sa državnim zemljištem, a njegove saradnike na zatvorske kazne od šest meseci do tri godine zatvora.
  • Salamander

    29.09.2017 21:14
    " rade nesto sudovi"
    Sada mi treba da mislimo da sudovi rade i da pravni sistem postoji?
    Pred izbore!
    Pa sta mislite vi AVlijaneri?
    Da mi ne vidimo da ste vredne ljude nevine odudili, a krupnu bagru pustate?

    Nismo mi naivni, nego vi!
    Mi vas gledamo kako nas lazete i kradete i sve smo besnji i gladniji, sve dok ne dodje onaj unutrasnji " krc", koji isto tako naivno mislite da kontrolisete dovoljnom kolicinom sendvica, realitija, turbofolka, novinskih clanaka o silnim nesrecama, ubistvima, aferama, kako ae deca ne vakcinisu, kako brinete o skolstvu, vojsci, migovima, fontanama...
    Pa mi ZNAMO da nam prodajete zemlju, da LAZETE i KRADETE !!!
    Duboko duboko ste zaglibili !!!


  • Ajvar

    29.09.2017 20:22
    Ova tema je dobrano uzbudila setace na keju.
  • Djuka

    29.09.2017 19:47
    Namestaljka
    Morali su biti osudjeni ko je jos oslobodjen na specijalnom sudu osim gorana knezevica oni su osudili ljude da su uzeli milione a medju ovim ljudima ima onih koji imaju namestaj star 30 godina a neki kredit dizu od 1000 eura ko je ovde lud da su krivi dobili bi najmanje 10 godina kako nema nikog iz ministarstva pa kad se primala kat opstina kac dolaze inspektori iz bg koji primaju opstinu da nije uradjeno kako treba ne bi je primili a cudi me kako njih nema u optuznici.Zato sto nema ni jednog dokaza vec je montiran ceo proces koji ce pasti na apelaciji a narod ce platiti odstetu ljudima zivi bili pa videli.Imali smo priliku da vidimo sa miskovicem pre 2 dana.
  • Logičar

    29.09.2017 18:57
    Šta je u pitanju?
    Nema logike da, ako postoji krivica za neosnovano knjiženje 300 hektara, kazna bude 3 godine.
    Ako nema krivice presuda treba da bude oslobađajuća.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna